WEAR & CARE

Posturtøj fra BestPosture giver støtte til ryg og nakke og holder dig rank. Den innovative teknologi i vores t-shirts minder dig om at trække skuldrene tilbage, så du får den optimale sunde og flotte kropsholdning. Det føles ikke som en stivhed i ryggen, men udelukkende som en behagelig påmindelse om at trække skuldrene tilbage og stå rank. Efterhånden som din kropsholdning forbedres, vil påmindelserne tilsvarende blive færre for til sidst at forsvinde.

Hvis det føles ubehageligt at have dit posturtøj på, så bør du sandsynligvis trække skuldrene længere tilbage. Hvis du fortsat føler irritation, så er det nærliggende, at størrelsen er for lille. Hvis du ikke kan mærke nogen forskel fra din postur t-shirt til en almindelig t-shirt, så har du enten allerede en helt korrekt kropsholdning, eller også har du valgt en for stor størrelse. Har du specifikke rygproblemer og er i tvivl, om du må bruge posturtøj, så tal med din læge og få vedkommendes mening.


For at vedligeholde posturtøjet bedst muligt, skal det vaskes ved 30 grader og må ikke tørretumbles. Hvis du ønsker at stryge din postur t-shirt, skal du vende vrangen ud og stryge ved indstilling 2 til bomuld og silke. Damp ikke på området ved den elastiske membran.

Når du først begynder at bruge posturtøj er det vigtigt at lytte til din krop. Nogle bruger posturtøj 24 timer i døgnet, mens andre bruger det hver anden dag eller måske kun en time om dagen. Uanset hvad dit behov er, så vil posturtøj fra BestPosture støtte din ryg og give dig en korrekt kropsholdning med alle de tilhørende æstetiske og sundhedsmæssige fordele.