OM BESTPOSTURE

En moderne livsstil går desværre ofte hånd i hånd med ryg- og nakkeproblemer forårsaget af dårlig kropsholdning. Efter mange års søgen efter en effektiv, simpel og brugbar løsning på problemet, fandt BestPosture frem til det bedste posturtøj på markedet. Det er nu samlet på denne webshop.

 

BestPosture ønsker at forebygge og helbrede danskernes ryg- og nakkesmerter. Vi forhandler posturtøj, som hjælper dig med at holde din ranke holdning hele dagen, uanset hvad du laver. Alt for mange danskere har en krum kropsholdning, som på sigt kan give smerter og skader. Derudover vil professionelle atleter eller folk, der træner meget, opleve en øget støtte til ryggen og derved kunne træne længere og restituere hurtigere. Mennesker med rygbelastende arbejdsstillinger vil ligeledes nyde stor gavn af posturtøj, som kan forebygge skader senere i livet.

 

Med BestPosture er det nu let tilgængeligt for danskerne at få fingrene i disse produkter. Nu er de bedste brands samlet ét sted – nemt og overskueligt. Nu er løsningen her.

Prøv selv vores posturtøj på egen krop – du vil med det samme mærke forskel!

 

BestPosture blev etableret i 2014 og er ejet af medicinalvirksomheden MedicTinedic.