LEVERING OG RETUR

Levering
GRATIS! Det er fragtfrit at handle på bestposture.dk. Ordrer afgivet inden klokken 12:00 med leveringsadresse i Danmark bliver bragt ud af fragtfirmaet GLS den efterfølgende hverdag mellem klokken 08:00 - 16:00. Hvis du har valgt levering via en GLS PakkeShop vil pakken blive leveret på denne lokation fremfor din adresse, og du vil blive underrettet pr. SMS og/eller e-mail, når pakken er parat til afhentning.

Det er muligt at afhente varer mandag – fredag 08:30 til 16:00 (fredag dog til 15:30) på Jeppe Skovgaards Vej 31, 6800 Varde. Der afregnes med det samme, medmindre andet er aftalt.

Returret
På alt holdningstøj giver vi 14 dages fuld returret – gældende fra den dag, du modtager produktet. Leveringstiden medregnes således ikke i de 14 dages returret. Betingelsen for at anvende returretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt fra BestPosture ud fra en mulig salgsværdi. Kunden er ansvarlig for returneringen og betaler selv for fragten frem og tilbage til BestPosture. Ved reklamation af varen ved mangler eller fejl, betaler Bestposture alle forsendelsesomkostninger vedrørende reparation eller ombytning. Ved ombytning til anden størrelse kan Bestposture sørge for ombytning via GLS uden ekstra omkostninger. Det kræver dog at GLS skal kunne afhente pakken. Hvis GLS forgæves har forsøgt at afhent pakken, så står kunden efterfølgende for de udgifter der er forbundet med tilbagelevering.