HVAD ER HOLDNINGSTØJ

Har du dårlig holdning og smerter i nakke, skuldre og ryg? Eller ønsker du bare en attraktiv, rank holdning?


God som rygstøtte eller lændestøtte

Posturtøj giver ekstra støtte til muskler og knogler i ryggen og kan dermed fungere som rygstøtte og lændestøtte. Holdningstøj giver således støtte til ryg, nakke og lænd og hjælper med at holde dig rank.

Den innovative teknologi i tøjet minder dig om at trække skuldrene tilbage, så du får den korrekte, sunde og flotte kropsholdning. Masser af undersøgelser viser, hvordan kropsholdning påvirker menneskekroppens sundhed og fysiologi. Af sundhedsmæssige effekter kan det blandt andet nævnes, at en rank kropsholdning

 

… fjerner smerter i nakke og ryg, giver rygstøtte og lændestøtte.
… fjerner spændingshovedpine.
… giver dig mere energi og udholdenhed i forbindelse med træning.
… giver dig en hurtigere restituering efter træning.
… får dig til at se yngre ud og undgå en krumbøjet holdning.
… skaber bedre adgang til luftveje, så din vejrtrækning bliver bedre.
… styrker koncentrationsevnen.
… forebygger latente rygproblemer forårsaget af dårlig kropsholdning.
… styrker din balanceevne.

 

Mange mennesker bruger i dag en stor del af døgnets timer i positioner, som er skadelige for ryggen. Det kan være en uheldig foroverbøjet arbejdsstilling eller blot mange stillesiddende timer ved skrivebordet, på sofaen og i bilen. De giver dermed ikke deres ryg, nakke og lænd den naturlige ryg- og lændestøtte. Gennem det unikke og patenterede system i vores posturtøj, kan man sikre sig, at skuldrene holdes i den mest afslappede og æstetisk mest iøjnefaldende position.

Kun en krop med korrekt holdning kan yde sit ypperste. Få den flotte, ranke positur, som du altid har drømt om, og sig farvel til smerterne i nakke og ryg.

Prøv vores posturtøj – du vil mærke forskellen med det samme.