ALTERNATIV TIL RYG-/LÆNDEBÆLTE ELLER RYGØVELSER

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå man kan bekæmpe smerter i ryg, nakke og lænd. Hører du til dem, der efterhånden har prøvet diverse rygbælter, lændebælter og rygøvelser hjemme for at komme af med dine smerter, men uden held - så prøv posturtøj!


Posturtøj minder om et lænde- eller rygbælte

Posturtøj eller holdningstøj som det også kaldes giver støtte til ryg og nakke og holder din ryg rank. Den innovative teknologi i tøjet minder dig om at trække skuldrene tilbage, så du får den optimale sunde og flotte kropsholdning. Det giver dig derfor den form for ryg- eller lændestøtte som du også ville få fra et lændebælte eller rygbælte, men på en både bedre og pænere måde.

 

Det føles ikke som stivhed i ryggen eller konstante rygøvelser, men udelukkende som en behagelig påmindelse om at trække skuldrene tilbage og stå rank. Efterhånden som din kropsholdning bliver bedre, vil påmindelserne tilsvarende blive færre for til sidst at forsvinde. Og den ekstra bonus ved vores t-shirts er, at det er t-shirts, der minder om mange andre t-shirts. Du skal altså ikke have ekstra tøj eller udstyr på, som når du f.eks. bruger et lænde- eller rygbælte.


Posturtøj er nærmest som rygøvelser hjemme

Bruger du posturtøj dagligt, kan det nærmest sammenlignes med at gøre rygøvelser hjemme hver dag. Dette forstået på den måde, at tøjet hele tiden minder dig om at ranke ryggen. Det er altså som at have en lille fysioterapeut i nakken, der hele tiden minder din ryg om at lave øvelser.

 

Når du bruger posturtøj er det vigtigt, at du lytter til din krop. Nogle kan bruge posturtøj 24 timer i døgnet, mens andre kun kan bruge det hver anden dag eller måske kun en time om dagen. Lyt til din krop og brug kun tøjet i den udstrækning, din krop bryder sig om det. Uanset hvor meget eller lidt du bruger tøjet, så vil posturtøj fra BestPosture give din ryg støtte og give dig en korrekt kropsholdning med alle tilhørende æstetiske og sundhedsmæssige fordele.